Wie is wie

Ann Baarsen

Voorzitter
Sinds 1985 wonen wij in Bornholm. Onze zonen zijn hier geboren en ook onze kleinzoon. Tot vorig jaar oktober was ik werkzaam als voorzitter van de Nederlandse en Europese Ondernemingsraad van Thomas Cook. Door het faillissement van de organisatie belandde ik van de ene dag op de andere van een heel drukke baan in de status van “pensionada” . Mijn tijd vullend met oppassen op de kleinzoon en allerlei leuke dingen doen met vrienden en familie gaf me de gelegenheid om na te denken wat ik verder nog zou willen doen en toen kwam deze functie op mijn pad. Ik houd van onze wijk, het groen, de mensen en de ruimte en wil graag gaan proberen mijn steentje bij te dragen om het mooi, groen en leefbaar te houden.

Tom Nikkels

Penningmeester
Een foto en persoonlijke noot volgt binnenkort.

Maret Conijn

Evenementen Management & Promotie
Ik ben Maret Conijn 56 jaar en wonend in Bornholm sinds 1997. Actief als vrijwilligster in verpleeghuis Eijkenhoven, cultuurgebouw de Meerse en de SASA in het wijkgebouw Kattegat. Daarnaast houd ik Facebook, Instagram en Twitter bij voor de Wijkraad. En coördineer ik evenementen i.s.m andere leden.

Marianne Berman

Secretaris
Sinds juni 2015 wonen wij in de wijk Bornholm. Ik ben intussen gepensioneerd en heb daarvoor gewerkt op het bedrijfsbureau van het Leger des Heils Noord-Holland te Haarlem. Ik heb twee volwassen kinderen die beiden in de buurt wonen en ben ik tevens oppas-oma van drie kleinkinderen in de leeftijd van 3,2, en 1 jaar.
Daarnaast ben ik sinds korte tijd secretaris van de wijkraad Bornholm.
Als ik de tijd heb puzzel ik graag en wandel met onze lieve hond.

Penningmeester
Wij willen een actieve wijkraad zijn en zoeken daarom buurtbewoners die op vrijwillige – of op projectbasis – willen participeren in de wijkraad.

Vriend van de Wijk worden?

Vrijwilligers
Wijkraad Bornholm kan altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken die in een gezellig team willen helpen met het voorbereiden en van diverse (project)activiteiten gedurende het hele jaar.

Sponsor van de Wijk worden?

Ondernemers
Wijkraad Bornholm is op zoek naar bedrijven, winkels en ZP’ ers, die als Sponsor van de Wijk voor een vast bedrag per jaar op factuurbasis, de wijkraad financieel ondersteunen.

Meerdere vacatures

Algemene bestuursleden