Wie is wie

Marco Tiberius

Voorzitter
Hallo allemaal! Ik ben Marco, 29 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Brabant. Sinds de zomer van 2016 woon ik in Hoofddorp met mijn vriendin. Naast mijn functie als Voorzitter van de Wijkraad ben ik werkzaam als IT Business Consultant en in mijn vrije tijd sport ik graag. Verder vind ik het leuk om dingen te organiseren en betrokken te zijn bij de buurt, dus vandaar dat ik sinds januari 2019 ben aangetreden als Voorzitter. Mocht je meer willen weten over mij of over de Wijkraad, stuur me gerust een mailtje. Misschien tot snel!

Tom Nikkels

Penningmeester
Een foto en persoonlijke noot volgt binnenkort.

Maret Conijn

Evenementen Management & Promotie
Ik ben Maret Conijn 56 jaar en wonend in Bornholm sinds 1997. Actief als vrijwilligster in verpleeghuis Eijkenhoven, cultuurgebouw de Meerse en de SASA in het wijkgebouw Kattegat. Daarnaast houd ik Facebook, Instagram en Twitter bij voor de Wijkraad. En coördineer ik evenementen i.s.m andere leden.

Marianne Berman

Secretaris
Sinds juni 2015 wonen wij in de wijk Bornholm. Ik ben intussen gepensioneerd en heb daarvoor gewerkt op het bedrijfsbureau van het Leger des Heils Noord-Holland te Haarlem. Ik heb twee volwassen kinderen die beiden in de buurt wonen en ben ik tevens oppas-oma van drie kleinkinderen in de leeftijd van 3,2, en 1 jaar.
Daarnaast ben ik sinds korte tijd secretaris van de wijkraad Bornholm.
Als ik de tijd heb puzzel ik graag en wandel met onze lieve hond.

Penningmeester
We willen een actieve wijkraad zijn en zoeken daarom buurtbewoners die op vrijwillige – of op projectbasis – willen participeren in de wijkraad.

Vriend van de Wijk worden?

Vrijwilligers
Wijkraad Bornholm kan altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken die in een gezellig team willen helpen met het voorbereiden en van diverse (project)activiteiten gedurende het hele jaar.

Sponsor van de Wijk worden?

Ondernemers
Wijkraad Bornholm is op zoek naar bedrijven, winkels en ZP’ ers, die als Sponsor van de Wijk voor een vast bedrag per jaar op factuurbasis, de wijkraad financieel ondersteunen.

Meerdere vacatures

Algemene bestuursleden