Nieuws

De wijkraad is altijd op zoek naar lokaal nieuws en berichten of geplande activiteiten in onze wijk Bornholm. Laat het ons weten!

Weerbericht Hoofddorp

Startende ondernemers gezocht voor ZAAI Haarlemmermeer coachtraject
ZAAI Haarlemmermeer: Zaaien – Groeien – Oogsten

ZAAI Haarlemmermeer heeft, sinds de oprichting in 2015, 59 startende ondernemers geholpen om succesvol te ondernemen door middel van coaching en masterclasses. Het nieuwe coachtraject van Zaai start in januari 2020. Inschrijven kan nu.

In 2015 nam de gemeente Haarlemmermeer het initiatief om ZAAI Haarlemmermeer op te zetten. De gemeente zag het aantal Zelfstandige Professionals (ZP’ers) en startende ondernemers namelijk al jaren sterk stijgen. Maar niet iedere startende ondernemer beschikt over de commerciële vaardigheden om zijn of haar bedrijf naamsbekendheid te geven en succesvol te maken. Daarom worden startende ondernemers door ZAAI geholpen om succesvol te groeien.

Wat houdt het ZAAI-coachtraject in?
Het ZAAI-traject kent twee pijlers: groeien en verbinden. Tijdens het programma werk je als startende ondernemer aan je zakelijke en persoonlijke groei door middel van coaching en masterclasses. Daarnaast word je verbonden aan andere lokale ondernemers tijdens verschillende netwerkbijeenkomsten.

Wat levert deelname aan het ZAAI-coachtraject je op?Deelnemers van de afgelopen jaren hebben het ZAAI-ontwikkeltraject als zeer positief en leerzaam ervaren. Deelname aan ZAAI leverde voor hen de volgende resultaten op:

  • Groter netwerk
  • Meer zichtbaarheid en naamsbekendheid
  • Meer klanten en omzet
  • Meer kennis over verschillende ondernemersaspecten zoals; hoe kom je aan klanten, hoe kun je effectief netwerken, welke social media zet je in, wat is je missie, doelgericht werken, sales, structuur en planning
  • Meer zelfvertrouwen en lef
  • Meer focus
  • Keuzes durven maken
  • Grenzen aangeven
  • Je echt ondernemer voelen

Voor wie is ZAAI bedoeld?
Je bent een startende (0-3 jr) ondernemer of ZP’er, gevestigd in Haarlemmermeer en hebt nog niet eerder een bedrijf gehad. Je onderneming is operationeel; je hebt klanten en haalt omzet. Je wil je ontwikkelen als ondernemer en je netwerk uitbreiden. Je bent bereid om actief deel te nemen aan alle programmaonderdelen en de huiswerkopdrachten te maken.

Aanmelden voor het ZAAI Coachtraject
Is het ZAAI Coachtraject iets voor jou? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het aanmeldingsformulier op de ZAAI-website. [link: https://zaaihaarlemmermeer.nl/aanmelden/]

Staat hier uw aanmelding de volgende keer?

Heeft u wat te melden laat het ons weten! Aanmelden kan via de mail of via onze contactpagina.

 

Bornholm. De leukste wijk van Hoofddorp!

Menu