Op zondag 29 september van 7.00 tot 1.00 uur de volgende dag zijn er voor inwoners en bezoekers in Hoofddorp weer heel veel leuke, bijzondere en verrassende activiteiten. Bekijk hier het programma.

Met je knuffel naar het teddyberenhospitaal, trouwen voor één dag, zaadbommen maken, yoga met je hond of met leuke schrijfoefeningen een zin maken die je aan je theezakje zou willen hangen. Het is een kleine greep uit de meer dan 50 activiteiten die een breed scala aan organisaties en bedrijven vorig jaar aanbood tijdens Ontdek Hoofddorp. En wie weet worden het er dit jaar nog meer.

Voorlichting
De brandweer in Hoofddorp geeft net als vorig jaar rondleidingen en demonstraties. “Wij laten graag zien wie wij zijn en wat wij doen”, zegt Annette Klitsie van de brandweer. “Vorige keer was een groot succes, met zo’n vierhonderd bezoekers. Het vraagt wel wat van je organisatie maar het is hartstikke leuk. Tegelijk maken we van de gelegenheid gebruik om voorlichting te geven. We vertellen wat je kunt doen om brand te voorkomen en wat je bijvoorbeeld moet doen bij vlam in de pan. Een win-winsituatie dus.”

Menu